TISAK NA MAJICE

DTG PRINT

 

DTG tisak na majice radimo tehnikom Direct to Garment printa. Tehnika direktnog tiska na majice, sve je više prisutnija tehnika kojom se koriste male radionice ili shopovi za izradu majici po narudžbi tj. custom made t-shirt proizvoda koji su gotovi u vrlo kratkom roku. Mogućnosti su takvog printa su neograničene, printati se može grafika, vektor, fotografija, png, eps, ai ili bilo koji drugi file. Printamo originalnim bojama te koristimo tvorničke specifikacije i postavke kod tiska na tekstil. Originalnim setupom profila i boja možemo jamčiti kvalitetan i trajan otisak. Majice sa aplikacijama koje su printane ovom tehnikom tiska, sa originalnim bojama te specifikacijim profila otporne na pranje i otiranje boje, naravno uz pravilno tretiranje i održavanje.

Moderna tehnologija omogućuje nam direktan otisak na majicu ili neku drugu tkaninu. Kvaliteta otiska je velika jer boja ulazi direktno u pore tkanine pri čemu se boja stapa s materijalom. Na ovaj način možemo tiskati na bilo koju tkaninu koja podnosi termičku obradu. 

DTG otisak je kvalitetan i postojan, a boja ne blijedi. 

DTG Print omogućuje otisak u nakladama od jednog komada do velikih serija.

TISAK NA MAJICE , KAO POKLON – MALE NAKLADE

http://stisnimajicu.com

Sigurno i tebi stvari koje vidiš oko sebe izgledaju totalno nemaštovite i dosadne?
Baš zato imaš priliku kroz Stisni majicu napraviti nešto svoje i dodati svijetu malo boje.
I nemoj se ograničiti samo na tisku za majice. Izradi svoju torbu ili unikatan poklon. Pretvori maštu u stvarnost. Od ideje iz glave do pogleda koji se lijepe na tebe.
Kreni odmah.

TERMO TISAK

U našoj ponudi usluge termo apliciranja radimo termo tisak na majice, dresove, kape, platnene vrećice, sve vrste tekstila od pamuka, poliestera, te na razne vrste mješanog tekstila, rastezljive spendex materijale, sportski program, kupaće kostime, neopren, lycru, svilu, naylon te razne druge osjetljive i ne osjetljive proizvode. Iz naše ponude proizvoda za termo tisak možemo izdvojiti razne vrste Stahls termo i print/cut folija i materijala za ukrašavanje tekstila, u našem web shopu možete također pronaći i opremu te strojeve za priijenos aplikacija na razne vrste proizvoda. Razne tutoriale kako aplicirati te koje materijale koristiti za pojedine aplikacije pogledajte na StahlsTV.com

Ukoliko se radi o većim količinama onda odrađujemo SITOTISKOM

KONTAKT:

Digitalna Fronta j.d.o.o.
Gustava Barona 10 , 44320 Kutina
OIB: 51544159881
Mob: 0977234331
E-mail: info@digitalnafronta.com