DIGITALNI TISAK

Iznimno popularna i moderna metoda tiskanja jest digitalni tisak koji pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Putem digitalnih datoteka kao što je PDF ili pak pomoću grafičkih softwera poput Illustratora i InDesignea, fotografije i općenito materijali se šalju direktno na printer. Ova jednostavna procedura eliminira potrebu za izradom tiskarskih ploča koje se koriste u offset tisku što može uštedjeti vrijeme i novac.

Korištenjem digitalnog tiska povećala se brzina izrade tiskarskih materijala te samim time i brzina ispunjavanja zahtjeva klijenata. Prednost ove vrste tiska je i mogućnost otiska samo jednog materijala. Dok offset tisak i dalje često rezultira nešto kvalitetnijim otiskom, digitalne metode se koriste kada nam je potrebna brza reakcija, uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

PREDNOSTI DIGITALNOG TISKA

  • brža i jeftinija tehnologija kada govorimo o manjoj nakladi
  • mogućnost personalizacije gdje svaki slijedeći otisak može imati drugačije / varijabilne podatke koji se povlače iz baze podataka
  • za digitalni tisak se najbolje odlučiti ako imamo malu nakladu, ako je potreba brza isporuka ili ako želimo tiskati varijabilne podatke

 

 

Digitalni tisak ili takozvani tisak malih formata je u današnjem poslovanju preuzeo vodeću ulogu tiska. Pored klasičnog offset tiska digitalni tisak je danas nezaobilazan. Također, je to tisak namijenjen za male količine/naklade gdje brzina naročito dolazi do izražaja. Primjenom ove tehnologije rokovi izrade i isporuke znatno su skraćeni, a cijene tiska znatno snižene. Tisak na ovom printeru u laserskoj tehnologiji daje kolor otisak, bez predradnji koje zahtijeva neka druga tehnologija, na primjer offset tisak.

Kontaktirajte nas

VIZITKE
LETCI
KATALOZI
PLAKATI
MEMORANDUMI
KUVERTE
NALJEPNICE (vino, med, aronija…)
ULAZNICE
CJENICI
DIPLOME-ZAHVALNICE
PROGRAM ZA VJENČANJE (pozivnica, zahvalnica, naljepnica za vino…)

Uvijek koristimo provjerene proizvode pa tako iza majice držimo do kvalitete.

Cijelu ponudu majici pogledajte kod naših partnera:

ADLER CZECH

KONTAKT:

Digitalna Fronta j.d.o.o.
Gustava Barona 10 , 44320 Kutina
OIB: 51544159881
Mob: 0977234331
E-mail: info@digitalnafronta.com