DTG TISAK

DTG tehnika izravnog tiska na odjeću je namijenjena za proizvodnju visoko kvalitetnog tiska na tekstil, u manjim količinama čime se dobiva jedinstveni, unikatni uzorak.

DIGITALNI TISAK

Vizitke , Letci , Plakati , Pozivnice , Brošure , Katalozi , Karte/Ulaznice , Cjenici/Jelovnici

SITOTISAK

Tisak na majice, torbe, ruksake, kape, vrećice, reflektiruajuće prsluke i ostale promotivne artikle kad su za to ispunjeni uvijeti.

FOLIJE

PVC naljepnice , Obljepljivanje VOZILA/IZLOGA , NALJPNICE ZA FLAŠE

Digitalni tisak

Digitalni tisak (tisak malih formata) je namjenjen za male naklade, gdje ima svoju cjenovnu isplativost. Tisak se vrši na fomatu do max. SRA3 formata (450 x 320 mm), a bitan faktor je brzina izrade, koja ovisno o zahtjevnosti može biti odrađena i u istom danu kad je i naručena.

SITOTISAK

Sitotisak je metoda rada pomoću sita. To je svila napeta na okvir na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv. Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva.

DTG TISAK

DTG tehnika izravnog tiska na odjeću je namijenjena za proizvodnju visoko kvalitetnog tiska na tekstil, u manjim količinama čime se dobiva jedinstveni, unikatni uzorak. Nema razlike u cijeni zbog pripreme, nema minimalne količine, bez ograničenja troškova brojem boja i takozvanih «prolaza».

FOLIJE

Printanjem / Cuttanjem na PVC foliju dobijemo željeni vizual te nanosimo na vaše vozilo.

DIGITALNI TISAK

Letci i plakati služe za prezentaciju Vaših proizvoda i usluga, te su cjenovno vrlo prihvatljiv marketinški alat za komunikaciju sa željenom klijentelom, jer na vrlo sažet i jednostavan način odgovaraju na pitanja – Tko? Što? Gdje? I kada?

LETCI se ovisno o Vašim potrebama izrađuju na različitim veličinama i vrstama papira (A6, A5, A4…, sjajni ili matt papir), danas najčešće u coloru (4 boje), jednostrano ili obostrano.

PLAKATI i POSTERI se najčešće koriste u promotivne svrhe, kojima se  prikazuje neki proizvod ili najavljuje nadolazeći javni događaj, kao što je na primjer utakmica, koncert, predstava ili prikazivanje filma, dok POSTERI nalaze primjenu u ukrašavanju zidova a samim time i radnih ili privatnih prostora.

Plakate/postere izrađujemo u svim željenim formatima (A3, A2, A1, B3, B2, B1…) na visokokvalitetnim 150 – 200gr sjajnim ili mat papirima.

Uz tisak Vam možemo ponuditi i grafički dizajn letak i plakata.

Ovisno o Vašim potrebama i nakladi nudimo vam digitalni ili offset tisak letaka.

SITOTISAK

Sitotisak je metoda rada pomoću sita. To je svila napeta na okvir na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv. Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva.

Prednosti sitotiska
Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao što su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama.

Kada koristimo sitotisak?
Sitotisak koristimo najčešće za tisak na majice, torbe, ruksake, kape, vrećice, reflektiruajuće prsluke i ostale promotivne artikle kad su za to ispunjeni uvijeti.

Cijelu ponudu majici pogledajte kod naših partnera:

ADLER CZECH

DTG TISAK

Digitalni tisak na majice je vrsta tiska pomoću koje printer izravno ispisuje motiv po tkanini. Boja izravno ulazi u pore tkanine i nema se osjećaj “nalijepljenog komada plastike”. DTG tehnika izravnog tiska na odjeću je namijenjena za proizvodnju visoko kvalitetnog tiska na tekstil, u manjim količinama čime se dobiva jedinstveni, unikatni uzorak. Nema razlike u cijeni zbog pripreme, nema minimalne količine, bez ograničenja troškova brojem boja i takozvanih «prolaza».

Ispis je moguć do veličine od 310mm x 450 mm na svijetloj ili tamnoj boji tkanine od pamuka i drugih materijala koji podnose termičku obradu. Kako bi majica s našim tiskom zadržala kvalitetu i postojanost otiska, prilikom pranja potrebno je voditi brigu o načinu održavanja. Upute o načinu održavanja nalaze se na markici koja je ušivena u majicu, dok se detaljniji opis nalazi na našoj deklaraciji koja se nalazi uz svaku majicu.

Ispis je moguć na ravnim tkaninama. To znači, da nije preporučljiv za tkanine koje imaju izbočenja (džepove, patente…).

FOLIJE

U našoj ponudi usluge termo apliciranja radimo termo tisak na majice, dresove, kape, platnene vrećice, sve vrste tekstila od pamuka, poliestera, te na razne vrste mješanog tekstila, rastezljive spendex materijale, sportski program, kupaće kostime, neopren, lycru, svilu, naylon te razne druge osjetljive i ne osjetljive proizvode. Iz naše ponude proizvoda za termo tisak možemo izdvojiti razne vrste Stahls termo i print/cut folija i materijala za ukrašavanje tekstila, u našem web shopu možete također pronaći i opremu te strojeve za priijenos aplikacija na razne vrste proizvoda.

Oslikavanjem vozila stvarate putujuću reklamu za svoju firmu, te ističete svoju profesionalnost.
Vršimo oslikavanje svih vrsta vozila, djelomično oslikavanje vozila, obljepljivanje kombi vozila i kamiona PVC folijom, dodatna zaštita laminacijom.
Vozila oslikavamo svim vrstama PVC folija, kao što su puna PVC folija (bijela), prozirna PVC folija, rezana (cutana) slova, prozorska ili window grafika, print &cut folija, magnetne naljepnice. Navedene folije su otporne na sve vremenske uvjete.

Također radimo usluge UV printa na veće količine. Upite poslati na

info@digitalnafronta.com

KONTAKT:

Digitalna Fronta j.d.o.o.
Gustava Barona 10 , 44320 Kutina
Pogon: Kolodvorska 6a
OIB: 51544159881
Mob: 0977234331 ili 0912466662
E-mail: info@digitalnafronta.com